Voedings- en dieetadvies

Kan ik op een verantwoorde manier afvallen? Word ik dik van brood? Kan ik afvallen als ik in de overgang zit? Word ik dik van insuline? Wat kan ik het  beste eten als ik optimaal wil herstellen na het sporten? Ik heb geen energie, wat moet ik dan eten? Ik wil graag voedingssupplementen gebruiken, welke moet ik kiezen?

 

Dit is slechts een klein deel van de vragen die u kunt stellen. Vragen op het gebied van voeding en gezondheid, maar ook ten aanzien van voeding bij sport. Bij Livade staan uw persoonlijke situatie, voorkeuren en wensen altijd centraal. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt wanneer nodig met huisartsen, praktijkondersteuners, bewegingsdeskundigen, fysiotherapeuten en psychologen.

 

Livade is meer dan een gewone diëtistenpraktijk. Naast voedingsadviezen en dieetbehandelingen wordt er veel aandacht besteed aan uw welzijn. Immers, vaak is het leefpatroon een oorzaak van gezondheidsproblemen. Met de juiste inzichten en bruikbare handvaten bent ook u in staat nieuwe gewoontes aan te leren!

 

Wilt u graag weten of Livade iets voor u kan betekenen? Kijk dan onder het kopje Aanbod. Mocht uw (specifieke) probleem er niet bij staan? Neem dan gerust contact op via telefoon of mail

Infuustherapie

Infuustherapie is een therapie voor de preventieve geneeskunde. We gebruiken een mix van meestal natuurlijke stoffen zoals lichaamseigen stoffen, mineralen, vitaminen en fyto-componenten. Deze stoffen worden op eigen receptuur bereid in gespecialiseerde GMP apotheken. Een pil legt namelijk een route door uw lichaam af alvorens de stoffen in uw bloedbaan terechtkomen. Noviomedic maakt gebruik van infusen, waarin een precieze hoeveelheid zit van de benodigde stoffen en die direct toegediend worden in uw bloedbaan. Hierdoor heeft u sneller het gewenste effect. 

 

Gedurende de behandeling wordt u bijgestaan door een specialist en het geheel staat onder streng toezicht van een arts. De infusen worden toegediend door zeer ervaren verpleegkundigen.

 

Ook zetten wij ons uitgebreid netwerk in van ervaren (inter)nationale medici en wetenschappers onder andere gespecialiseerd in immunologie. Op deze manier zoeken we naar de beste behandelingsopties voor uw klachten.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Noviomedic. https://noviomedic.nl/ 

 

Specifieke diëten

Allergieën en intoleranties (coeliakie, lactose, histamine, fructose, koemelkeiwit etc.)

Maag, darm en leverklachten (geregistreerd FODMAP-diëtist)

Sportvoeding

Overgewicht/ obesitas

Ondergewicht/ ondervoeding

Eetproblematieken

Diabetes mellitus (type 1 en 2)

COPD/ astma

Hart- en vaatziekten

Drinkvoeding en/of sondevoeding

Oncologie (kanker)

Kauw- en slikklachten

Voeding bij zwangerschap en borstvoeding

Voeding bij baby's en kinderen

Vruchtbaarheidsproblematiek