Bedrijven

Wilt u vitale en fitte werknemers?  Is het ziekteverzuim binnen uw bedrijf hoog? Hebben werknemers  fysieke klachten en zou de leefstijl van de werknemers hiermee iets te maken kunnen hebben? Dan bent u hier aan het goede adres!

Gezond eten werkt beter!

Livade motiveert medewerkers tot gezonde eetgewoonten en een gezond gewicht. Livade is gespecialiseerd om samen met uw werknemers aan de slag te gaan. Denk hierbij aan workshops over gezonde voeding en leefstijl, controleren, aanpassen of opnieuw indelen van het voedingsaanbod in de bedrijfskantine, individuele of groepsbehandelingen en uitgebreide health checks.

Voor wie is dit geschikt?

Medewerkers waar fitheid, concentratievermogen en veiligheid van essentieel belang zijn. Met als resultaat: meer energie, alertheid, veiligheid, werkplezier, productiviteit & een duurzaam gezonde organisatie.

Kenmerkend voor de programma's van Livade

  • Programma's op maat gemaakt en dus gericht op de bedrijfscultuur, bedrijfssector, kantineaanbod, pauzemogelijkheden en werktijden die uw bedrijf hanteert.
  • Programma's kunnen per individu, in groepen of per organisatie breed worden ingezet.
  • Programma's kunnen enkel op voeding zijn gericht, maar ook voeding én beweging omvatten.

 

 

Wilt u het werkverzuim terugdringen en werken aan fitte en vitale werknemers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek